Tämä on erittäin helppo ja hyvä kakku. Yleensä olen käyttänyt tummaa suklaata kun olen kakun tehnyt mutta tällä kertaa käytin maraboun minttukrokanttia, oli todella minttuista, itse olisin kaivannut enemmän suklaan makua mutta mies tykkäsi todella paljon ja eräs muukin kuolasi kakkua kuten kuvan vasemmasta yläreunasta huomaa:)

Pohja:

1 paketti suklaakeksejä (itse käytin safari)
n. 70g voita tai margariinia

Murskaa keksit hienoksi ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuokaan (Vinkki, laita vuoan pohjaan voipaperia, näin kakun leikkaaminen on helpompaa ja saat sen pois vuoasta) Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Täyte:

3dl vispikermaa
200g hyvää suklaata
250g tuorejuustoa
Sokeria maun mukaan

Sulata suklaa ja lisää tuorejuuston sekaan. Vaahdota kerma ja nostele varovasti suklaa-juusto seokseen, lisää sokeri. Laita täyte vuokaan ja vuoka jääkaappiin. Näin helppoa, ei tarvitse liivatetta vaan pysyy hyvin koossa noinkin.  Koristeet tein kaakaojauheella.

1395697.jpg