tiistai, 25. maaliskuu 2008
Helppo suklaajuustokakku
Pohja:
1 paketti suklaakeksejä (itse käytin safari)
n. 70g voita tai margariinia
Murskaa keksit hienoksi ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuokaan (Vinkki, laita vuoan pohjaan voipaperia, näin kakun leikkaaminen on helpompaa ja saat sen pois vuoasta) Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Täyte:
3dl vispikermaa
200g hyvää suklaata
250g tuorejuustoa
Sokeria maun mukaan
Sulata suklaa ja lisää tuorejuuston sekaan. Vaahdota kerma ja nostele varovasti suklaa-juusto seokseen, lisää sokeri. Laita täyte vuokaan ja vuoka jääkaappiin. Näin helppoa, ei tarvitse liivatetta vaan pysyy hyvin koossa noinkin. Koristeet tein kaakaojauheella.
Kommentit