Tässä kakussa otin mallia pirkan suklaaunelmatäytekakusta, tein tosin pieniä omia muutoksia. Nyt täytyy myöntää että tein syntiä ja ostin valmiin kakkupohjan, laiskuus iski :)

Kakun väliin laitoin 200g suklaata, 1prk maustamatonta tuorejuustoa, 0,5dl sokeria, 2 kananmunaa, 2dl kuohukermaa. 4 liivatelehteä ja kahvilikööriä.

Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kevyesti ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
Pane liivatelehdet 5-10 minuutiksi kylmään veteen. Sulata puristetut liivatelehdet lämpimässä konjakissa. Lisää keltuais-juustoseokseen sulatettu suklaa ja konjakkitilkkaan sulatetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon kerma- ja valkuaisvaahdot.
Tuon suklaavaahdon lisäksi laitoin kumpaankin kerrokseen todella ohuen kerroksen aprikoosihilloa.

Päälle yritin vispata kermaa, mutta en tiedä mikä sitten tuli kun kerma ei vatkaantunut kunnolla?! Kulho ja vatkaus välineet olivat kuivat kyllä. No lisäsin vielä 100g sulatettua suklaata kerman joukkoon ja kaadoin kakun päälle. Vielä kerman päälle rouhin runsaasti suklaata.

1526764.jpg