Tämä kakku syötiin myös juhannuksena. Halusin kokeilla muutamassa blogissakin nähtyä tyyliä tehdä kakku, eli pohjana on kaksi tummaa kääretorttupohjaa (linkki) joista on leikattu kaksi pyöreää palaa, pohja ja kansi kakkuun. Sivuille 2 suorakaiteen muotoista soiroa ja keskelle tein olutlasilla pienempiä ympyröitä.

1673412.jpg1673413.jpg

Laiton kakun sisään 5dl mansikanmakuista kermavaahtoa, purkin rahkaa, muutaman kourallista marianne rouhetta, vähän sokeria, muutaman ruokalusikallisen mansikkahilloa ja litran mansikoita. Kostutin kakun mansikkamehulla. Liivatetta oli tarkoitus laittaa mutta huomasin liian myöhään että liivatteet on loppu, vähän jännitti pysyykö kakku koossa mutta hyvin pysyi onneksi.

1673415.jpg

Päälle mansikoita ja flora vispiä joka ei taaskaan meinannut vaahtoutua kunnolla ja aurinkokin nätisti sulatti kerman että erittäin kauniit pursotukset tuli. Noh maku oli kuitenkin hyvä:)