torstai, 28. elokuu 2008
Fazerina-suklaajuustokakku
Pohja:
1 paketti suklaakeksejä (itse käytin safari)
n. 70g voita tai margariinia
Murskaa keksit hienoksi ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuokaan (Vinkki, laita vuoan pohjaan voipaperia, näin kakun leikkaaminen on helpompaa ja saat sen pois vuoasta) Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Täyte:
3dl vispikermaa
200g hyvää suklaata (laitoin 100g tummaa suklaata ja 100g fazerina suklaata)
250g tuorejuustoa
Sokeria maun mukaan
Sulata suklaat ja lisää tuorejuuston sekaan. Vaahdota kerma ja nostele varovasti suklaa-juusto seokseen, lisää sokeri. Laita täyte vuokaan ja vuoka jääkaappiin.
Hyvää tuli!
Kommentit