Tämä kakku on meidän ehdoton suosikki, reseptin olen jo kerran tänne kirjoittanutkin mutta kertaus on opintojen äiti ja nyt tulee vaihekuviakin:)! Olen tehnyt sen sekä itse tehtyyn kakkupohjaan ja kaupan kakkupohjaan ja yllätys kyllä tämä kakku soveltuu paremmin kaupan pohjaan, siinä on joku tietty maku joka sopii erittäin hyvin kakkuun.

Joten tee itse tai osta kaupasta kakkupohja, kostuta kakku pohja maidolla, sivele päälle ohut kerros lakkahilloa. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon purkki vaniljatuorejuustoa ja sokeria mauan mukaan. Kaada puolet seoksesta lakkahillon päälle. Nosta toinen kakkukerros päälle ja tee samoin kuten ekassa kerroksessa ja nosta "kansi" päälle.

Anna levätä jääkaapissa rauhassa, seuraavana päivänä paremman makuista.

Tee kinuski: 2dl kermaa ja 2dl fariinisokeria, lopuksi voit heittää joukkoon nokareen voita.

Anna kinuskin jäähtyä hieman ja kaada reunoille kinuskia, anna jäähtyä ja kaada loppu kinuski kakun päälle. Näin estät kinuskin valumisen. Pursota reunat kermavaahdolla.