torstai, 21. helmikuu 2008
Kinkkurullat
ota voi- tai lehtitaikinalevyjä sulamaan ja valmista täyte sillä välillä. Oman maun mukaan tuorejuustoa itse käytän valkosipulituorejuustoa, joukkoon kinkkusuikaleita ja paprikaa. Näistä voi tehdä erilaisia variaatioita vaikka kuinka paljon, laittaa vaikkapa salamia ja jalopenoja täytteeseen.
Kauli levyjä hieman ohuemmaksi ja levitä täytettä levylle ja kääri rullaksi. Laita rullat jääkaappiin kovettumaan hetkeksi (helpompi leikata kylminä) ja leikkaa rullat
Sitten rullat uunipellille, painele vähän rullia ja jätä rullian väliin tilaa, paisuvat jonkin verran. Uuni 200 asteeseen ja rullat pois kun ovat taikina on kypsää, ei siinä montaa minuuttia mene ja loppu tuloksen pitäisi olla tämän näköinen
Kommentit