Perjantaina väsäiltiin miehen ja serkun pojan kanssa pizzaa. Tätä pohjaa käytän aina, on hyvän makuista ja helppo käsitellä.

Taikina:
2,5 dl haaleaa vettä
0,5 dl ruokaöljyä
1 tl suolaa
0,5 palaa hiivaa
noin 6 dl vehnäjauhoja

1. Sekoita ruokaöljy, suola ja hiiva haaleaan veteen.
2. Lisää jauhot ja alusta kimmoisa taikina. Peitä ja kohota. Valmista sillä aikaa haluamasi täyte.
3. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kauli taikina ohueksi. Levitä täyteainekset päälle. Paista 15-20 minuuttia.

1857600.jpg

Laitoin miehen pizzasta kuvan kun omani on niin paljon köyhemmän näköinen:D Itse kun en tykkää laittaa liikoja pizzan päälle. Tässä on päällä kinkkua, katkarapuja, pepperonia, tonnikalaa, ananasta, jalopenoja, pekonia, aurajuustoa ja juustoraastetta.

VINKKI! Laita pekoni juuston päälle, näin pekoni kypsyy paremmin.